#Lab den 11 Maj

#Lab den 11 Maj

GRØN KØBENHAVN - DEBATAFTEN

 En aften fyldt med bæredygtige løsninger til din hverdag - for dig, der bor i København. 

  Hvordan kan jeg bidrage i min egen hverdag til et grønnere København? 

 Til denne online debataften “Grøn København” kommer vi ind på emner som: reparation af ting, bytteøkonomi, økologiske lokale råvarer, miljøvenligt hjem, zero waste, affaldssortering, indkøb, økonomi og minimalisme. Du får en masse tips, information og viden, og senere på aftenen går vi ud i mindre grupper og diskuterer forskellige emner. 

 Det er i fællesskab, vi kan gøre en forskel og skabe et grønnere samfund - så kom med og lær noget nyt, del din viden, og tag gerne din ven/roomie/familie under armen. Alle aldre er velkomne! 

Denne online debataften foregår gennem møde-programmet “Zoom” som på 2-5 minutter kan downloades til telefonen eller computeren. Du logger blot på ved at klikke på event-linket. Debataftenen kommer til at være interaktiv, så hav papir og kuglepen parat og måske en kop té og lidt snacks. 

 Dato: 11. maj

Varighed: 1t 45 min

Tidspunkt:

16.00-17.45 og 19.00-20.45 (vælg én)

Tilmelding: send e-mail til tilmelding@dolf.dk  med navn og antal deltagere så sender vi zoom link til dig/jer

“Grøn København” debataftenen foregår altså 2 gange på samme aften, så du selv kan vælge det tidspunkt, der passer dig bedst.  

Debataftenen styres af Julie Malmstrøm, der har testet den grønne livsstil på sit eget liv, og som giver en masse gode tips til hvad du selv kan gøre. 

dof